Prins Petfoods

Welkom in onze wereld!
Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is hun specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren is de missie. Dat doen ze op hun eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende eigenzinnige manier. 
We laten graag zien wat wij voeren aan onze Berner Sennens:
( de Pomsky's krijgen de mini variant van deze voeding)

Prins ProCare Protection

(Middel)grote honden hebben door hun lichaamsbouw en levensstijl net iets extra’s nodig. Ze kunnen gevoeliger zijn voor problemen met hun spijsvertering, spieren, gewrichten of hart. De geperste Prins ProCare Protection brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van pup tot senior.

Samenstelling
ProCare Protection is speciaal afgestemd op de behoeften van (middel)grote honden (> 25 kg) en verrijkt met prebiotica en probiotica, kruiden, Schüssler celzouten en andere ondersteunende ingrediënten voor een gezonde darmflora, soepele spieren en gewrichten en een gezonde hartfunctie. Schüssler celzouten zijn geen zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen). Om lichaamscellen van bouwstoffen te voorzien en goed te kunnen laten functioneren, moeten ze in een bepaalde hoeveelheid in het lichaam aanwezig zijn.

De voordelen van Prins ProCare Protection

-Ideaal voor honden van (middel)grote rassen.
-Unieke ingrediënten. Zoals prebiotica en probiotica.
-Speciaal aangepaste brokvorm, bevordert kauwen.
-Geperste brok: geconcentreerde voeding, lagere maagbelasting.
-Ideaal voor honden die actief zijn in de sport.
-Hoge verteerbaarheid.
-De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
-Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.